12. feb, 2018

Utstilling hm...liker jeg det eller ikke....

Hallo 🙂

I helga har jeg vært å vist meg frem .... hele helga faktisk.  To laaange dager i bur , for å løpe noen venstresvinger.  Litt usikker på hva jeg mener om det asså.

På lørdagsmorgen ble jeg vekt gry tidlig, bilen ble pakke, og jeg dytta inn i den.  Jippy tenkte jeg, nå skal vi på tur.

Etterhvert kom vi frem til Drammenshallen, kjente meg igjen med en gang og skjønte at det var venstresvinger på gang. Er litt usikker på hva jeg syntes om det da, jeg er jo høy...mørk... og kjekk og det må jo alle se. 😉 Det er en fin ting da, det kommer så maaange søte damer altså.❤ Gutta derimot kan jeg styre meg for, de er jo bare i veien for meg og damene. 

Hadde ikke vært der lenge før det begynte å komme folk, maange folk og sånne som meg.  Noen av dem kjente jeg igjen.... det var kult asså. 😀 Etter vært så kom Cecilia også, og jeg ble så happy.... jeg bare digger Cecilia asså, hun er kul.  Litt streng med meg når vi løper, men det er ok altså. Jeg liker å vise meg frem sammen med henne 🙂Vi gjorde det kjempebra på Lørdag, og dommeren syntes jeg var kjekk bare litt liten sammen med de "voksne" jeg løp sammen med. Men hallo  de er jo gamle iforhold til meg.😉 Skal si det var godt å komme hjem til sofaen min den kvelden, må nok inrømme at jeg ble sliten av å titte på alle damene 😋

Søndag så dro vi jaggu tilbake til hallen igjen, så da skjønte jeg hva som skulle skje igjen....venstresvinger med Cecilia. Bare at nå var det masse rare hunder i hallen også, og det var jeg litt usikker på om jeg likte. Hm.... det var mange der jeg hadde noen meninger om altså, og klarte å utrykke meg om det den ene gangen jeg var ute og luftet meg.  Da fikk jeg kjeft av muttern, og det bar rett i buret igjen, men det brydde meg ingen ting, for det var godt å få sagt noen sannehetsord til noen rare hårete greier. 

Når jeg og Cecilia begynte å løpe gikk det bra i starten, men så begynte han bak meg å knurre på meg.  Noe så frekt, jaggu fikk han svar på tiltale, ihverfall litt før Cecilia stoppet meg og sa at jeg ikke skulle bry meg. Er litt usikker på om jeg var enig i det asså, men hun er sjefen så da lystrer jeg noe motvillig da. Når vi løp igjen hadde jeg bare så lyst å løpe over til den andre ringen med de rare hundene, og vise meg frem, men det fikk jeg heller ikke lov til...hm.... .Dommeren vi hadde denne dagen var ok, hun syntes nok ikke at jeg var sååå kjekk, men det bryr jeg meg ikke om, for det er jeg nemlig.

Ellers er det jo egentlig gøy å være med, for det er mye og følge med på. Ihverfall på menneskene, noen er glade og andre sinna/skuffa. Ikke skjønner jeg at det er noe å bli så sur for at dommeren ikke skjønner hvor fine vi er. 

Det aller beste med helga var nok det å komme hjem på søndag, til gata mi.  Fikk bromma skikkelig på noen teite nabogutter, og da var livet herlig skal dere skjønne😋

Til helga skal jeg og Cecilia til pers igjen, og da skal vi på langtur har muttern sagt. Så da blir det en uke til med trening og atter trening 😋

Nils - den kjekkeste gutten i gata 🙂 (foto: Henning Lund)